Антонио Рюдигер разкри кога е бил осъществен първият контакт с Реал Мадрид


Антонио Рюдигер разкри кога е бил осъществен първият контакт с Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

1797 0

Новото попълнение на Реал Мадрид - Антонио Рюдигер, заяви, че "белия балет" е бил единственият клуб, към който самият той е проявявал интерес докато е обмислял дали да напусне Челси.

Централният бранител остави договорът му със "сините" да изтече, за да може да подпише като свободен агент с испанския колос, но през зимата имаше множество информации, че европейски грандове като Ливърпул, Манчестър Юнайтед, Барселона, Байерн Мюнхен, ПСЖ и Ювентус обмислят изпращането на оферти за услугите му. 

"Вярно е, че имаше много разговори", каза Рюдигер пред "Marca" и добави: "Но, ако трябва да съм честен, винаги съм обмислял само два варианта - Мадрид или Челси".

"Първият път, когато чух за Реал... представете си. Беше просто "уау". Първият контакт с тях бе осъществен през септември или октомври. Отбор като Реал Мадрид не се обажда всеки ден и беше страхотно за мен".

Антонио Рюдигер разкри и че не е провеждал разговори с Карло Анчелоти докато трансферът му не е бил завършен на 100%, но призна, че след като в крайна сметка са се срещнали на живо, е станал още по-ентусиазиран за бъдещето си:

"Беше разговор за "Добре дошъл" след като всичко бе оформено. Той ми каза, че всички в клуба са много щастливи, че идвам при тях и се почувствах горд. Ясно е, че Анчелоти е един от тези, които правят Реал Мадрид много силен, но не е само той. Тук е Карим Бензема, Тони Кроос, Лука Модрич, Каземиро...".

"Сега вече осъзнавам, че съм се представил много добре през последните три години и това ми дава мотивация да играя дори по-добре в Реал Мадрид", завърши 29-годишният защитник.

Вижте още: Официално: Дженаро Гатузо застана начело на отбор от Испания

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички