Антирекорд за Кристиано Роналдо


Антирекорд за Кристиано Роналдо
Снимка: Gulliver/GettyImages

1883 0

Завръщането на Кристиано Роналдо в Ла Лига не премина според първоначалния план. Португалецът изтърпя наказание от 5 мача заради червения си картон срещу Барселона за Суперкупата на Испания, но в първия си мач след завръщането се превърна в антигерой за "белия балет".

По време на загубата от Бетис с 0:1 португалският ас пропусна най-добрите положения за шампионите на Испания. Освен това се отчете с абсолютен антирекорд - 12 удара и нито едно попадение. Това е най-слабото постижение в Ла Лига от 2015 година насам, като за последно повече удари без гол отправи отново Роналдо.

Нападателят със сигурност е извън игрови ритъм след наказанието, но неговите голове са изключително важни за "кралския клуб". От началото на сезона възпитаниците на Зинедин Зидан имат едва 9 попадения - толкова, колкото има и Лионел Меси, а Реал Мадрид е на незавидната 7-а позиция на 7 точки зад лидера Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички