Анчелоти проговори за раздялата с Реал Мадрид, Бейл е сред главните виновници


Анчелоти проговори за раздялата с Реал Мадрид, Бейл е сред главните виновници
Снимка: Guliver/GettyImages

1994 0

Карло Анчелоти изкара добър престой в Реал Мадрид, а сега и разкри защо е напуснал "Сантяго Бернабеу". А причината е доста любопитна. Той е напуснал заради противоречие с Флорентино Перес относно егоистичното поведение на Гарет Бейл.

"Ако има нещо, което ме подлудява, то това са хора, които са егоистични по време на игрови ситуации в мачовете. Моментите, когато даден играч наистина трябва да подаде топката, но не го прави. Патил съм си за това в кариерата ми. Причината да се скарам с Флорентино Перес в Мадрид беше смяната на Бейл в един мач срещу Валенсия. Той трябваше да подаде на Карим Бензема, който щеше да вкара на празна врата, но вместо това опита удар. Смених Бейл и хаосът се отприщи", разкри Ачелоти.

"Прекаленият алтруизъм също ограничава нападателите, тъй като те се нуждаят от малко егоизъм, но не и ако той е в голямо количество. Може да прозвучи лошо, но ако нападателите на Наполи са малко по-егоистични, бихме могли да извлечем някаква полза от това. Наполи определено не е егоистичен тим", призна Анчелоти пред Il Napolista.

А каква добра новина подготвят от Реал Мадрид в предстоящите седмици - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички