Реал Мадрид подготвя най-добрата новина за своите фенове


Реал Мадрид подготвя най-добрата новина за своите фенове
Снимка: Getty Images/Guliver

2118 0

Полузащитникът на Реал Мадрид Лука Модрич в близко бъдеще се очаква да поднови договора си с клуба, съобщава испанското издание "Marca". 33-годишният хърватин е съгласувал с ръководството на "кралския клуб" условията по новия контракт, който ще бъде до лятото на 2021 г.

Модрич се надява да приключи кариерата си в състава на Реал, а желанието на клуба е същото. В края на новото споразумение Модрич ще бъде на 36 години. Носителят на "Златната топка" за 2018 г. играе в тима от "Сантяго Бернабеу" от 2012 г.

Миналата година кандидат за него бе Интер, но ръководството на гранда от Мадрид отказа да го продаде. Двата клуба не успяха да се договорят за трансферната сума и сделката пропадна. Хърватинът, който спечели "Златната топка", бе с основен принос както за спечелването на Шампионска лига с тима на Реал, така и за достигането до финала на Мондиал 2018 на неговата страна.

Междувременно стана ясно, че една от звездите на Ювентус е отхвърлила оферта на Реал Мадрид именно заради "бианконерите" (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички