Кевин де Бройне преди мачовете с Реал Мадрид: Не съм човек, който търси отмъщение


Кевин де Бройне преди мачовете с Реал Мадрид: Не съм човек, който търси отмъщение
Снимка: Getty Images

2784 0

Полузащитникът на Манчестър Сити Кевин Де Бройне заяви, че не е човек, който търси отмъщение, след като неговият тим отстрани Байерн Мюнхен на 1/4-финалите в Шампионска лига и се класира за предпоследната фаза, където за втора поредна година ще срещне Реал Мадрид.

*Припомняме, че през миналата кампания "гражданите" спечелиха първата полуфинална битка на "Етихад" с 4:3, а на реванша на "Бернабеу" имаха аванс от 1:0 до 90-тата минута. След това обаче Родриго отбеляза два бързи гола, с които вкара двубоя в продължения, а в 95-ата Карим Бензема прати "белия балет" на финал с попадение от дузпа.

"Аз не съм човек, който търси отмъщение. Това, което се случи миналата година, се случи. Играхме наистина добре в двата мача и последните пет минути промениха хода. Трябва да го приемеш и да продължиш напред", обясни Де Бройне след края на реванша с Байерн Мюнхен и допълни:

"Случи се, но това не означава, че не играехме добре през по-голямата част от двата мача. Футболът е свързан с детайли, които решават двубоите!".

*Манчестър Сити ще гостува в Мадрид на 9 май, а ответният сблъсък на Острова е на 17 май!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Хосеп Гуардиола изуми с любопитен коментар за дузпата за Байерн и отсече: С годините ставаме все по-добри!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички