Анчелоти: Между Роналдо и Бейл няма конфликт


Анчелоти: Между Роналдо и Бейл няма конфликт

1990 0

Бившият треньор на Реал Мадрид Карло Анчелоти е уверен, че между нападателя на тима Кристиано Роналдо и крилото Гарет Бейл не съществува никакъв проблем. Настоящият наставник на "белия балет" Рафа Бенитес каза същото преди няколко дни в отговор на твърденията в пресата за конфликт между двамата.

"Те изпитват голямо уважение един към друг. Затова мненията, изказвани отстрани, тях не ги безпокоят. А ако някой има съмнения в това, може да пита самите играчи, а не агентите им. В такъв случай няма да има никакви разисквания", каза Анчелоти пред Sina Sports.

В средата на месеца Бейл се извини на Роналдо за думите на агента си Джонатан Барнет. Последният каза в интервю, че "Гарет може да научи много от Роналдо, че едва ли ще иска да бъде най-добрият модел в света или най-добрият продавач на бельо”. После в пресата се появиха слухове, че заради тази фраза Бенитес веднага се е обадил на Бейл, за да го пита има ли някакъв проблем. Барнет пък отрече да е изричал тези думи точно по този начин. /БГНЕС

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички