Не е само Бейл - Байерн иска трима играчи на Реал Мадрид


Не е само Бейл - Байерн иска трима играчи на Реал Мадрид

3530 0

Ръководството на Байерн Мюнхен обмисля да пазарува в Мадрид през лятото, като баварците са си харесали цели трима футболисти на Реал, информира испанското издание "Don Balon".

След като в английските медии се появи информация за трансфер на Гарет Бейл на "Алианц Арена", днес тази информация беше обогатена с желанието на Байерн да вземе още Лука Модрич и Тони Кроос.

Това са трите трансферни цели на Карло Анчелоти, който поддържа връзка с ръководството на Байерн по повод евентуалното преминаване на италианския специалист в гранда от Мюнхен. Както е известно, Хосеп Гуардиола има договор до края на сезона и все още не е подновил контракта си. Счита се, че той е бъдещият мениджър на Манчестър Сити.

Самият Анчелоти настоява най-вече за Кроос, когото привлече в Реал през лятото на 2013 година. Връзката между двамата е много топка, а самият немски национал напусна "Алианц Арена" заради Гуардиола.

Лука Модрич пък беше с изключителна заслуга за "Десетата" на Реал Мадрид, като неговата роля в схемата на Карло Анчелоти беше ключова.

Именно неговата липса се оказа решаваща през миналия сезон, когато Реал се провали на всички фронтове, а италианецът беше уволнен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички