Анчелоти лъже? Ювентус потвърди интереса на Реал към Погба


Анчелоти лъже? Ювентус потвърди интереса на Реал към Погба
Снимка: Guliver/Getty Images

1618 0

По-рано днес излезе цитат от страна на Карло Анчелоти, в който италианският специалист отрече, че Реал Мадрид има интерес към Пол Погба "засега". 

Това обаче се оказва лъжа, ако съдим по думите на изпълнителния директор на "бианконерите" Джузепе Марота, който пред "Скай Италия" беше категоричен, че лично Анчелоти е разпитвал за младия френски национал, който е безспорно един от най-качествените халфове в света в момента.

"Анчелоти ме попита няколко въпроса за Погба. Не е заинтересован? Е, това е бяла лъжа, макар че съм сигурен, че той е имал своите причини да каже, че това не е вярно", коментира Марота.

"Ще направим всичко по силите си да задържим Погба, но не трябва да забравяме, че Италия е страна, в която има доста промени в момента.

Нашият проблем е, че идват оферти от клубове, които могат да предложат повече пари на Погба, а ние сме неспособни да дадем толкова заради финансовата ситуация в страната.

В момента няма причина да сме сигурни, че той ще си тръгне и ще избере друг отбор, но трябва да се знае, че не можем да се борим с парите, които могат да му предлагат на други места. Имаме своя лимит", каза още Марота, индикирайки че ще е много трудно на "старата госпожа" да устои на финансовата атака на отбори като Реал, Манчестър Сити, Юнайтед, ПСЖ и други.

Цената на Погба е около 80 милиона евро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички