Алба: Наградата The Best е фалшива - няма по-добър от Меси


Алба: Наградата The Best е фалшива - няма по-добър от Меси
Снимка: Getty Images/Guliver

1836 0

Защитникът на Барселона Жорди Алба заяви, че наградата на ФИФА за най-добър играч на годината е трябвало да бъде връчена на съотборника му Лионел Меси. Своя приз обаче световната централа връчи на Лука Модрич от Реал Мадрид, а Меси дори не бе в тройката претеденти.

Снощи аржентинецът реализира 2 гола срещу Тотнъм на "Уембли", с които помогна на своя тим да спечели с 4:2. "Наградата "The Best" е фалшива. Модрич е един от най-добрите футболисти в света, но Меси е на съвсем друго ниво. Той играе в друга категория, в специална", заяви испанецът, цитиран от "A Bola".

Изумен от играта и от самия Меси беше и бившият английски национал Гари Линекер, който написа в Туитър: "Наистина ли някой сериозно мисли, че има играчи, които са по-добри от Меси?".

Въпреки че нещата за Барселона в първенството на Испания не вървят по най-добрия начин, в Шампионска лига тимът се представя повече от добре. В първи кръг каталунците разбиха ПСВ Айндховен с 4:0, във втория вкараха и 4 на Тотнъм. Меси пък за първи път в своята кариера бележи 5 попадения в първите си 2 мача в най-престижния клубен турнир в Европа.

Вижте тази публикация в Instagram.

Ya en San Sebastián. #ForçaBarça🔴🔵

Публикация, споделена от Jordi Alba (@jordialbaoficial) на

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички