Роналдо си призна: Най-добрият футболист в историята съм


Роналдо си призна: Най-добрият футболист в историята съм
Снимка: Getty Images/Guliver

4038 0

Звездата на Ювентус и Португалия Кристиано Роналдо призна на живо пред феновете си в Instagram, че се смята за най-добрия играч в историята на футбола. Въпросът му бе зададен от един от последователите му в социалната мрежа. "Да, аз съм най-великият в историята. Винаги искам да бъда първи, винаги искам да побеждавам", заяви Роналдо.

В същия лайв португалецът поздрави бившия си съотборник в Реал Мадрид Лука Модрич за спечелването на наградата на ФИФА за най-добър футболист за годината. С усмивка нападателят заяви също, че неговият гол във вратата на Ювентус, но с екипа на Реал, е бил най-хубавият сред номинираните. Както е известно, приза за най-хубав гол спечели попадението на Мохамед Салах от Ливърпул срещу Евертън.

ЗА ПЪРВИ ПЪТ: МЕСИ ВКЛЮЧИ РОНАЛДО В СВОЯ ТОП 3

Роналдо е петкратен носител на "Златната топка" и 3 пъти е признаван за най-добър футболист на ФИФА. Португалският национал има 5 победи в турнира Шампионска лига, 4 в Световното клубно първенство. Три пъти е ставал шампион на Англия с Манчестър Юнайтед и два пъти - на Испания с Реал Мадрид. През 2016 година в състава на Португалия звездата стана европейски шампион.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички