Алавес - Барселона по ТВ: Къде да гледаме двубоя в Ла Лига?


Алавес - Барселона по ТВ: Къде да гледаме двубоя в Ла Лига?
Снимка: Getty Images

1291 0

Късно тази вечер Алавес посреща Барселона в двубой от 22-ия кръг на Ла Лига. В първия мач между двата тима през настоящия сезон - през октомври на "Камп ноу", двата тима направиха равенство 1:1.

Каталунците са силно устремени към успех тази вечер, след като за няколко дни претърпяха разочароващи поражения на два фронта. Първо Реал Мадрид изхвърли тима на Шави Ернандес от Суперкупата на Испания, а после Атлетик (Билбао) ги елиминира от Купата на Краля.

Двубоят с Алавес е възможност за Барселона да излезе от психологическия натиск, под който е поставен след тези две сериозни загуби. Съперникът се намира на предпоследно място в класирането, но сегашният тим на каталунците, които още търси себе си и му липсва достатъчно опит, не може да бъде сигурен в убедителния си успех дори срещу такъв тим.

И двата тима имат кадрови проблеми преди срещата в 22,00 часа тази вечер. За Алавес няма да играят Ндиай, Дуарте, Наваро и Овоно, докато Барселона е без Гави, Депай, Гарсия, Роберто, Фати, Юмтити и Дембеле, който е изваден от групата. Двубоят Алавес - Барселона ще бъде предаван пряко по Max sport 4, можете да го следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички