Карло Анчелоти обяви тревога в Реал Мадрид преди финала


Карло Анчелоти обяви тревога в Реал Мадрид преди финала
Снимка: Getty Images

3076 0

Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти говори пред медиите след равенството с 1:1 в Кадис в неделя в мач от Ла Лига. "Лос Бланкос" доиграват сезона с експериментален състав, тъй като акцентът е върху финала на Шампионска лига срещу Ливърпул на 28 май. Италианският специалист коментира представянето на централните защитници в мача.

"Начо се представи отново добре, докато Едер Милитао не изигра добър двубой. 62-годишният треньор бе попитан дали би предприел промени в дефанзивен план, ако изявите на бранителите са неубедителни.

Играч като Начо винаги те кара да се замислиш два пъти, когато избираш кои играчи да започнат. Той не е единственият, защото тук в Реал Мадрид, има съмнения относно състава за всеки мач. Имаме пълна група от футболисти, а не само 11", каза той. 

Продължавайки да обсъжда евентуалната титулярна единайсеторка за сблъсъка срещу Ливърпул, Анчелоти отговори дали полузащитникът Федерико Валверде и нападателя Родриго ще започнат. "Може би ще стартират, а може би няма, но със сигурност ще играят", подчерта старши треньорът на тима.

А ето кой играч ще остане в клуба според думите на Карло Анчелоти.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички