Агент вярва, че е разрешил проблема между Барселона и Атлетико за Жоао Феликс


Агент вярва, че е разрешил проблема между Барселона и Атлетико за Жоао Феликс
Снимка: Getty Images

4005 0

Отдаденият под наем нападател в Барселона Жоао Феликс записва прилично представяне с каталунците, макар че талантът му подсказваше за още по-взривоопасен сезон. Междувременно Атлетико Мадрид показа, че този вариант го устройва, но ще иска още пари, за да се съгласи на още една сделка под наем.

Нещо, за което Барселона не е склонна. Това е противопоставяне, което продължава много месеци, но агентът Жорже Мендеш, който представлява Феликс, има близки връзки с двата клуба. Той вярва, че е намерил отговора в друг от своите клиенти. Според "Relevo" Мендеш иска да изпрати Ансу Фати в Атлетико под наем.

Решението за Барселона и Атлетико

Все още се търси решение за Жоао Феликс

Още: Луис Енрике отклони въпрос за Килиан Мбапе и изрази притеснение от терористичните заплахи

Фати със сигурност няма сезона, на който се надяваше в Брайтън, нитое предпочитан вариант за Диего Симеоне, но и той, и Атлетико виждат пристигането му като по-малък проблем от идеята Феликс да се завърнв в клуба. Фати е свързван с временен трансфер в Севиля и Валенсия и докато Барселона предпочита да продаде играча си, то наемът изглежда по-вероятният вариант.

Приоритетът на Атлетико Мадрид остава да намери постоянна раздяла с Феликс и ако дойде подходяща оферта, то ще се приеме. Няма изгледи обаче някой да даде исканата сума.

Въпреки това директна размяна под наем за Фати би довела до загуба за "дюшекчиите", тъй като ще трябва да продължат да плащат част заплатата му. Централният защитник Иниго Мартинес, който не е регистриран за следващия сезон в Барселона и не е приоритет, може да бъде опция, която да бъде включена в сделката, за да "подслади" сделката за Атлетико. Нито едно от тези решения не ентусиазира особено клубовете, но това е най-доброто, което могат да измъкнат от ситуацията. Мендеш ще трябва да преговаря упорито, за да угоди и на двете страни, но той поне предлага вариант.А Гюндоган каза при какви условия Барселона ще има шанс да отстрани ПСЖ.

Още: Ужасяващо послание от Ислямска държава застрашава мачовете в Шампионска лига (СНИМКА)

Барселона предлага нов договор на Педри

Барселона отряза няколко гранда за играч, който още не се е добрал до първия отбор

Разкрито: Жертвата, която е направил Жоао Кансело, за да премине от Манчестър Сити в Барселона

Луис Енрике със сериозно предупреждение към ПСЖ преди сблъсъка с Барселона в Шампионска лига

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички