Агент разкри: Реал преговаря с трима треньори, има нов фаворит


Агент разкри: Реал преговаря с трима треньори, има нов фаворит
Снимка: Getty Images/Guliver

2626 0

Реал Мадрид се е отказал от идеята за привличането на Маурисио Почетино за нов треньор на тима и сега фаворит за поста е бившият наставник на Наполи Маурицио Сари. Последното бе потвърдено от агента на италианеца Салваторе Гаритано.

"Не трябва да се крие нещо: Реал контактува с Маурицио Почетино от няколко седмици. Между тях има споразумение, което влошава положението на Сари. Реал обаче не може да чака вечно Почетино. Аржентинецът наскоро подписа нов договор с Тотнъм, така че трудно ще смени клуба", заяви Гаритано, цитиран от Calcio Mercato"."

"Това е като да избираш между Ферари и БМВ. Разговарях с някои директори на Реал. Ако мадридчани искат да подпишат със Сари, те задължително ще го направят. Между Наполи и Реал има отлични отношения, затова няма да има никакви проблеми. Бих казал, че вероятността за такъв сценарий е 70%", добави агентът.

"Има и вариант с Антонио Конте, но той все още има контракт с Челси. Затова мисля, че Реал ще се съсредоточи върху Сари. Срокове? Реал няма да чака дълго, затова в неделя-понеделник всичко ще стане ясно", каза още той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички