Адвокатът на Роналдо: Той смята обвинението за несправедливо и неочаквано, случаят на Меси е различен


Адвокатът на Роналдо: Той смята обвинението за несправедливо и неочаквано, случаят на Меси е различен
Снимка: Getty Images/Gulliver

1699 0

Адвокатът на Кристиано Роналдо - Антонио Лобо Хавиер заяви, че клиентът му смята повдигнатото обвинение от страна на Прокуратурата в Испания за укриване на данъци за несправедливо.

"Няма пропусната декларация. Има само една декларация, чието основание изглежда не се харесва на администрацията на испанската Прокуратура. Но няма норма или член от закона, който да е бил нарушен", казва Лобо Хавиер.

"Обвинението на Прокуратурата, че Роналдо е укрил данъци е напълно неочаквано и играчът го възприема като несправедливо", допълва още юристът. 

Също така Хавиер сравнява случая на Роналдо с този на други звезди, включително и Меси. Според адвоката, примерите не са еднакви, тъй като останалите нямат нищо декларирано, а Роналдо има: "Случаят на Меси и на други футболисти, разследвани от испанската Прокуратура са абсолютно различни, защото тези играчи не са декларирали нищо. Роналдо, преди да бъде подложен на разследване, е декларирал тази част от имуществото си, която подлежи на облагане на територията на Испания".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички