Камата: "Златната топка" за Роналдо? До януари всеки може да си смени мнението


Камата: "Златната топка" за Роналдо? До януари всеки може да си смени мнението
Снимка: Instagram

2413 0

Христо Стоичков разкри, че не е гледал финала на Шампионска лига между Ювентус и Реал Мадрид, когато най-омразният му отбор триумфира с рекордната 12-а титла.

Запитан колко е тежко да гледа как Реал побеждава, Камата заяви:

"Трудно е, защото нищо не мога да направя!"

Стоичков коментира и твърдението си, че звездата на Барселона Лионел Меси е по-добър футболист от лидера на Реал Мадрид Кристиано Роналдо.

"На всеки му е ясно, че това са двамата най-добри играчи в съвременния футбол. Но, вижте, с Меси никой не може да се сравнява. Точно както не може клуб като Реал да се сравнява с Барселона. Те просто не могат да играят такъв футбол, нямат школа, която поне малко да се сравнява с тази на Барселона", категоричен бе българинът.

От "Р-Спорт" веднага му припомниха, че тази година Реал спечели титлата в Испания и Шампионска лига.

"Да, те станаха шампиони три пъти за 10 години, това е позор! Истински позор! За 30 години само 7 пъти печелят националния шампионат (Бел. ред. те са 11). С такива възможности, каквито има Реал! Истински срам! Реал не е способен да спечели пет титли в един сезон, както го направи Барселона. За това те могат само да мечтаят", коментира той.

Водещият интервюто се съгласява, но посочва, че Кристиано Роналдо е най-достоен за "Златната топка" през този сезон, тъй като е извел Реал до двата триумфа.

"Златната топка" се връчва през януари. За това време дори вие можете да си промените мнението", отсече Стоичков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички