Адурис прати Билбао на 1/4-финал в Лига Европа, Лацио сразен в Рим


Адурис прати Билбао на 1/4-финал в Лига Европа, Лацио сразен в Рим

866 0

Валенсия беше близо до класиране на 1/4-финал в Лига Европа, след като поведе с 2:0 на Атлетик Билбао, но гол на Адурис 14 минути преди края прати баските в топ 8 на втория най-силен европейски клубен турнир.

Още в 13' след страхотна грешка на защитата Санти Мина успя да открие резултата, докато Дерлан в 37' съумя да отбележи и да даде аванс от общо 2:1 в полза на "прилепите".

През второто полувреме баските натиснаха, но селекцията на Гари Невил успяваше да се защити срещу набезите на своя гост. Защитата обаче се пропука в 76', когато Гарсия намери Адурис отлично в наказателното поле, а голмайсторът на Атлетик успя да разстреля Раян, пращайки Атлетик в следващия кръг.

В ранните мачове Лацио допусна сензационна загуба с 0:3 от Спарта Прага, след като в първия мач италианския тим стигна до ценно 1:1. Чехите обаче попиляха своя съперник и още през първото полувреме вкараха 3 безответни гола, предрешавайки двубоя на "Олимпико".

В другия двубой от 20:00 часа Леверкузен и Виляреал не се победиха и в крайна сметка "жълтата подводница" се класира с общ резултат 2:2.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички