Ван Гаал развесели футболната общественост: Можем да вкараме и 4 на Ливърпул


Ван Гаал развесели футболната общественост: Можем да вкараме и 4 на Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

836 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал се закани на Ливърпул, като беше категоричен, че "червените дяволи" могат да вкарат 4 гола и да се класират напред за Лига Европа, при условие че мърсисайдци успеят да отбележат на "Олд Трафорд".

Както е известно, английската класика е част от осминафиналите в Лига Европа, като в първия двубой Ливърпул вкара 2 безответни гола. В четвъртък Ван Гаал ще ръководи своя мач №150 в европейските клубни турнири, но настоя, че не мисли за подобни "юбилеи".

"Много по-важно е да победим утре Ливърпул. Това е нашата цел. Ако можем да вкараме два гола, без да получим такъв, ще стигнем до продължения, които можем да спечелим с помощта на нашите фенове. Не искаме да допускаме гол, но ако това стане, можем да вкараме четири. Показахме го срещу Мидтиланд в предишния кръг", каза Ван Гаал на пресконференция преди двубоя.

Справка на Sportlive.bg сочи, че в едва 2 случая до момента през сезона "червените дяволи" са отбелязали 4 или повече гола - срещу Брюж и Мидтиланд, които са далеч от класата на мърсисайдци.

"Предизвикателството пред нас е голямо, но трябва да вярваме. Всичко започва с играчите и феновете, защото те имат най-голямо влияние върху случващото се на терена. На "Анфийлд" първото полувреме не беше нашето полувреме. Трябва да направим много повече, защото в противен случай няма как да победим. Дължим на феновете добър резултат. Не оправдаваме очакванията им, но те продължават да ни подкрепят. Атмосферата на "Анфийлд" имаше много голямо значение", каза още холандският специалист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички