Adidas готви нещо невиждано и мечтано за феновете на Реал Мадрид: "Кралски" 3-ти екип (СНИМКА)


Adidas готви нещо невиждано и мечтано за феновете на Реал Мадрид: "Кралски" 3-ти екип (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

13704 0

Специализираният сайт Footy Headlines оповести новина, която зарадва привържениците на Реал Мадрид. От "кралския клуб" могат да се сдобият с невиждани до момента екипи, осигурени от компанията, която отговаря за това - Adidas.

Според последни информации, на които се базира изданието, третият екип на Реал през сезон 2023/24 може да бъде в златен цвят, какъвто клубът не е имал до този момент. Все пак е подчертано, че не могат да потвърдят на 100%, че това ще бъде факт.

Златният цвят ще бъде основен и ще бъде комбиниран с тъмносиво. Той отново ще има типичните три черти за Adidas. Макар и никога в историята играчите на Реал да не са били с такива, то вратари на клуба са били с подобен цвят.

През сезон 2006/07 третият вратарски екип е златен, като наподобява фланелката, с която тимът може да се облича през следващата кампания. Идеята веднга бе приета с одобрителни реакции от феновете на отбора.

Можете да видите предполагаемия цвят за трети екип, с който Реал може да играе през следващия сезон - чрез снимките по-долу в материала.

Екипът би могъл да бъде определен и като "кралски". Съвсем наскоро пък Реал Мадрид показа "кралска класа" с голям жест към Ливърпул, след като го отстрани в Шампионска лига (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички