Абсурдно: Защо Гави от Барсeлона играе с развързани връзки на обувките (СНИМКА)


Абсурдно: Защо Гави от Барсeлона играе с развързани връзки на обувките (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

7463 0

Детето-чудо на Барселона Гави е един от най-перспективните футболисти в европейския футбол, а съвсем наскоро вкара и първия си гол за каталунците. Феновете обаче от известно време насам забелязаха, че той играе с развързани връзки на своите обувки.

Основната теория бе, че е един вид суеверие или ритуал около мачовете, а преди време се бе появиха и теории, че това е така, защото му напомня за дома или защото е много нервен и в бързината не успява да си завърже връзките на обувките.

Испанският журналист Марк Марба Пратс обаче излезе с наглед абсурдно обяснение за това... "Гави играе с развързани връзки на обувките от много млад, това е, защото не знае как да ги връзва добре. Не му пука и играе така" - споделя той.

В миналото пък Гави е ставал обект на шеги от свои съотборници заради това. Една от тях дойде от друг младок при "блаугранас" - Нико Гонсалес, който дори е връзвал връзките на обувките на младока на терена по време на двубои.

Преди време той качи временна снимка ("стори") в социалната мрежа "Инстаграм" именно на тази ситуация - как му връзва обувките, а като надпис към нея се виждаха думите: "Време е да се научиш".

Вижте и голът шедьовър на Гави, който доказва, че Барселона има своя "нов Меси" (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички