Пореден удар по Реал Мадрид


Пореден удар по Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Gulliver

3213 0

Отборът на Реал Мадрид претърпя нов удар с контузени играчи. В последните седмици почти след всеки мач играч на "белия балет" напускаше терена контузен. По-рано днес скенер потвърди, че Карим Бензема има фрактура на пръста, а Хесус Вайехо е получил травма на подколянното сухожилие по време на тренировка.

Френският нападател получи контузията при успеха с 2:1 като гост над Бетис в неделен двубой от Ла Лига и напусна терена на почивката, като според испанските медии той може да пропусне три седмици. Вайено напусна тренировката на Реал в сълзи, съобщиха испанските медии. 22-годишният централен защитник игра в едва два мача от началото на сезона поради серия от контузии, като това е четвъртата му от старта на кампанията.

По този начин Бензема и Вайехо се присъединяват към Гарет Бейл, Тони Кроос, Тибо Куртоа, Марко Йоренте, Марко Асенсио и Мариано Диас, които са също в лазарета на ,,Кралския клуб“. Действащият трикратен европейски клубен шампион е четвърти в Ла Лига и се изправя срещу Леганес в реванш от осминафиналите за Копа дел Рей, преди да приеме у дома третия в таблицата Севиля в събота.

А как реагира Лука Модрич на травмата на Бензема - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички