Звезда на Реал, караща осми сезон в клуба, не е доволна от статута си


Звезда на Реал, караща осми сезон в клуба, не е доволна от статута си
Снимка: Getty Images/Guliver

3943 0

Един от най-опитните футболисти в тима на Реал Мадрид не е доволен от статута си през тази кампания, още повече, че до този момент, във всичките си седем сезона на "Сантяго Бернабеу", той винаги е бил безусловен титулярен избор в най-важните моменти.

Става въпрос за Лука Модрич. Бившият носител на "Златната топка" записа слаба кампания 2018/19 и разочарова. През този сезон се представя на по-добро ниво, успоредно с "кралския клуб", но прави впечатление, че в най-важните двубои до този момент - с ПСЖ, Атлетико (Мадрид) и Барселона, той не е титуляр (единствено първият мач с ПСЖ той не бе налиния заради контузия).

Това до голяма степен се дължи на превъзходното представяне на Феде Валверде в полузащитата на "белия балет". 34-годишният Модрич тренира усилено, за да е сред титулярите и не остава доволен от статута си на резерва в най-важните мачове, съобщава "Marca". Не е изключено скоро да пристигнат оферти за него, допълва изданието.

А кой играч на Реал Мадрид ще довърши сезона под наем в съперника на "кралския клуб" на осминафиналите в Шампионска лига - Манчестър Сити - вижте в този материал на SportLive.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички