Звезда на Ливърпул е казал "да" на Зинедин Зидан


Звезда на Ливърпул е казал "да" на Зинедин Зидан
Снимка: Getty Images/Guliver

15767 0

Седмица след затварянето на трансферния прозорец в Англия се появи много интересна информация. Според нея звездата на Ливърпул Садио Мане е имал желание да премине в Реал Мадрид.

Нападателят е получил обаждане лично от наставника на "белия балет" Зинедин Зидан и Мане дори е казал "да" за подобен трансфер. Шефовете на мърсисайдци обаче са категорични, че няма да се разделят с нито един основен футболист, защото тимът иска да покори и английската Висша лига за първи път от 1990 година насам.

Това не е първият път, в който се появява информация, че Реал се интересува от сенегалеца. Преди време стана ясно, че от "Сантияго Бернабеу" са готови да предложат на Юрген Клоп не пари, а един от най-обещаващите си играчи - Марко Асенсио. Германецът харесва изключително много Асенсио и играта му, но и това не се оказа достатъчно. Мадридчани най-вероятно ще изчакат следващото лято, за да направят нова оферта към Ливърпул.

Феновете на Челси пък се оплакаха след финала в Истанбул, че системата ВАР не е влязла в употреба при последната изпълнена дузпа в мача за Ливърпул. За какво става въпрос може да видите в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички