Зидан призна, че има голям обрат около бъдещето на Бейл


Зидан призна, че има голям обрат около бъдещето на Бейл
Снимка: Getty Images/Gulliver

3707 0

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан призна че Гарет Бейл е отново в плановете му преди първия двубой на „белите“ в Ла Лига срещу Селта в събота.

Самият футболист иска да остане в Мадрид, където договорът му изтича през 2022, и не е заинтригуван от възможността да премине в Пари Сен Жермен, независимо от спекулациите, че може да бъде включен в евентуална сделка с Неймар. „Изглеждаше, че той ще си тръгне, но сега е тук с нас, това е“, сподели Зидан. „Динамиката и нещата се променят и сега ще разчитам на него, както ще разчитам на всички останали. Казах го наскоро, ще разчитам на всички налични футболисти в отбора“.

Той обеща големи промени това лято и първата му пресконференция за сезона бе доминирана от въпроси за трансферния прозорец. Той отрече информациите за евентуално пристигане на Неймар. „Неймар не е играч на Реал Мадрид. Интересуваме се футболистите, с които разполагаме тук“. И относно проваления опит да бъде привлечен Пол Погба, той заяви: „Пол е играч на Манчестър Юнайтед и ние уважаваме това. Това, което ни интересува в момента, в утрешният двубой".

Еден Азар получи травма на бедрото на тренировка, което означава, че уелският национал дори може да започне като титуляр срещу тима от Виго. А колко време се очаква да отсъства Азар - вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички