Антоан Гризман копира Леброн Джеймс при радостта си за втория гол за Барселона (ВИДЕО)


Антоан Гризман копира Леброн Джеймс при радостта си за втория гол за Барселона (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

12376 0

Новата звезда на Барселона Антоан Гризман блесна в официалния си дебют на "Камп Ноу" за новия си отбор. Миналата седмица той и съотборниците му паднаха на старта от Атлетик в Билбао, но сега поправиха грешката си.

В отсъствието на Лионел Меси и Луис Суарес френският нападател заби два гола при успеха с 5:2 над Реал Бетис. Това бяха и първите попадения за бившия играч на Атлетико Мадрид с екипа на каталунския гранд.

Любопитно бе, че при втория гол Гризман направи невиждан досега начин за празнуване на попадение. Той изтича до флагчето за корнер, където служител на стадиона му изсипа синьо-червени конфети в ръцете, а Гризман ги разпръсна над главата си.

Голаджията, който никога не е крил любовта си към баскетбола и НБА, на практика е "откраднал" този начин на празнуване от звездата зад Океана Леброн Джеймс. Американецът празнува по подобен начин, но хвърля във въздуха тебешир.

А как Барселона неуспешно похарчи над 400 милиона евро в опит да намери заместник на Лионел Меси може да намерите в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички