Зинедин Зидан размисли за една от големите звезди на Реал Мадрид и е готов да се раздели с него


Зинедин Зидан размисли за една от големите звезди на Реал Мадрид и е готов да се раздели с него
Снимка: Getty Images/Gulliver

10471 0

Миналата седмица наставникът на Реал Мадрид - Зинедин Зидан, е провел разговор със звездите на отбора. Зизу им е обяснил какво очаква от тях, за да прекъснат лошото си представяне и да покажат най-доброто от себе си до края на сезона.

Само няколко дни след този разговор обаче "белия балет" загуби от аутсайдера Райо, а Зидан беше видимо бесен след двубоя. Още със завръщането си през март месец Зизу е бил наясно с кои играчи ще иска да се раздели в края на сезона. Като няма да взима предвид двубоите до края на тази кампания. Въпреки това лошите показатели на един от играчите са накарали френският специалист да си промени мнението си.

И това е носителят на "Златната топка" - Лука Модрич, към когото вече има сериозни съмнения дали трябва да остане на "Бернабеу". Представянето на хърватина е накарало Зидан да се замисли дали не трябва да се раздели с него, както и се съмненнието му, че след като веднъж е достигнал своя връх, ще му бъде много трудно да го надмине. Друга причина е и споразумението, което от клуба постигнаха с Кристиан Ериксен от Тотнъм. Той заема същата позиция като Модрич.

Според AS от клуба няма да правят спънки на 33-годишния Модрич, ако сега получи предложение от друг клуб. Припомняме, че през миналото лято хърватинът бе силно желан от Интер и дори имаше информации, че сериозно се колебае дали да не приеме офертата. Все пак, Модрич остана в Реал, след като прие подобрени параметри по договора си с мадридчани.

Според медиите в Испания от Реал са договорили и нападател, който бе сред основните цели - ето кой е.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички