Зидан с категорична позиция за Бейл и дали ще премине в друг отбор


Зидан с категорична позиция за Бейл и дали ще премине в друг отбор
Снимка: Getty Images/Gulliver

2964 0

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан отхвърли слуховете, че Гарет Бейл ще напусне клуба до края на деня. По-рано днес се появиха информации, че Тотнъм е направил пробив в преговорите с Реал за уелския национал и ще го привлече в оставащите часове до закриването на зимния трансферен прозорец.

"Гарет е с нас. Разчитам на него и не виждам възможност да напусне клуба. Разчитам на всички футболисти, с които разполагам", категоричен бе Зизу. Този сезон крилото взе участие в 12 мача от първенството на Испания, в които вкара два гола и асистира за други два. 

Бейл премина в Реал именно от Тотнъм преди близо седем години, но след завръщането на Зинедин Зидан начело на "Кралския клуб" миналия март той изпадна в немилост и постоянно е спряган за изходящ трансфер. През лятото Бейл бе съвсем близо до трансфер в китайски клуб, но той пропадна в последния момент, а преди това се говореше, че Реал ще го използва като разменна монета за привличането на халфа на Манчестър Юнайтед Пол Погба.

"Има 25 играчи и е хубаво, че всички са отдадени. Тези, които играят се раздават докрай на терена и това е много важно. Единственото нещо, което искам от играчите е да са концентрирани и отдадени. „Предстои ни специален мач, защото е дерби. Ние обичаме да играем на „Бернабеу“ и ще разчитаме на подкрепата на нашите фенове. Те винаги се опитват да ни подкрепят във всеки мач. Това, което искаме е нашите фенове да бъдат зад гърба ни и ще се случи", допълни той относно предстоящото дерби с Атлетико в Ла лига.

А срещу кой съперник ще се изправи Реал на 1/4-финалите за Купата на Краля - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички