Възможността Бейл да премине в Тотнъм днес става все по-реална


Възможността Бейл да премине в Тотнъм днес става все по-реална
Снимка: Guliver/GettyImages

1855 0

Съществува доста сериозна възможност до края на днешния ден Тотнъм да си върне Гарет Бейл. Уелската суперзвезда напусна „шпорите“ през 2013-та година за трансферен рекорд за онова време на стойност 85 милиона паунда. Все още обаче Тотнъм и Реал Мадрид не са се разбрали за трансферна сума, а заплатата на Бейл от 500 хиляди паунда на седмица също може да се окаже проблем за евентуалната сделка.

Според „Таймс“ президентът на Тотнъм Даниел Леви е пътувал до Мадрид, за да преговаря с Флорентино Перес за евентуалното завръщане на 30-годишния футболист в Северен Лондон. Двамата са преговаряли за преминаването на Кристиан Ериксен в Реал Мадрид преди време, но не се е стигнало до договорка. От Тотнъм знаят, че не могат да покрият заплатата на атакуващия играч и се опитават да договорят вариант, според който Бейл да се върне в отбора под наем, като от клуба плащат по-голямата част от възнаграждението на играча.

Мениджърът на Реал Мадрид Зинедин Зидан заяви на пресконференцията си в днешния ден, че Гарет Бейл ще продължи да бъде част от тима и той смята да разчита на него. Ето какво още каза френският мениджър по адрес на играча.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички