Зидан призна, че Реал може да привлече Неймар още това лято


Зидан призна, че Реал може да привлече Неймар още това лято
Снимка: Getty Images/Guliver

5199 0

Старши треньорът на Реал Мадрид - Зинедин Зидан, говори относно евентуалното преминаване на бразилската суперзвезда Неймар в неговия тим. Цяло лято се спекулираше около завръщането на 27-годишния техничар в Барселона, но в последните седмици стана ясно, че почти няма шанс каталунците да го привлекат това лято. За сметка на това, явно "кралския клуб" не е съвсем далеч от това.

"Неймар не е (в нашата група), но до 2-ри септември всичко може да се случи. Ние разполагаме с група от футболисти и в момента сме съсредоточени само върху тях" - заяви Зидан след приятелския мач с Рома, който завърши в полза на римляните след изпълнение на 11-метрови наказателни удари. Припомняме, че трансферния прозорец в Испания е именно до втория ден от септември месец. 

Според "Sky Sports" "белия балет" преговаря с ПСЖ за привличането на Неймар, но официална оферта във Франция все още не е постъпила. Междувременно, феновете на френския шампион вече са крайно настроени срещу доскорошния им любимец. Вижте по какви начини бе обиждан бразилецът по време на първия мач за парижани през сезона (победа с 3:0 срещу Ним). 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички