Зидан няма търпение да затвори трансферният прозорец, за да приключи сагата с Неймар


Зидан няма търпение да затвори трансферният прозорец, за да приключи сагата с Неймар
Снимка: Getty Images/Guliver

9667 0

Наставникът на Реал Мадрид - Зинедин Зидан, призна, че няма намерение да затвори трансферният прозорец и най-сетне да спрат всички спекулации около тима. Най-горещата тема е около Неймар, който в свързван с преминаване както в Реал, така и в Барселона.

"Мислим само за срещата утре, това е всичко. Играчите, които имам, са тези, които са тук. Разбира се до 2 септември всичко може да се случи. Искам да дойде 2 септември и да не се налага да говорим повече за трансфери", заяви Зидан преди срещата с Валядолид. 

Това ще е първият отбор, който ще гостува на "Сантиаго Бернабеу" този сезон: "Удоволствие е да се върнем на нашия стадион. Няма сложни игри, защото познаваме съперниците, срещу които ще играем. Започнаха добре, смел отбор са и трябва да продължаваме да побеждаваме".

На въпрос дали Гарет Бейл ще продължи да бъде в отбора, Зидан отговори: "Бейл игра добре срещу Селта. Представи се добре не само в атака, но и в защита. "Всеки ще бъде важен и ще разчитам на всеки един от тях." А на това дали ще видим Хамес в титулярния състав: "Утре ще видим дали Хамес ще започне. Той е същият добър играч, какъвто беше преди да замине за Байерн Мюнхен."

Вчера медиите във Франция обявиха, че Реал Мадрид е изпратил поредна оферта към ПСЖ за Неймар, но тя моментално е била отхвърлена. Каква е била офертата може да откриете в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички