Зидан не иска Гарет Бейл в състава си, но какво иска уелсецът?


Зидан не иска Гарет Бейл в състава си, но какво иска уелсецът?
Снимка: Guliver/GettyImages

3091 0

Завръщането на Зинедин Зидан в Реал Мадрид ще се окаже пагубно за звездата на тима Гарет Бейл, според повечето източници в Испания. Както "Marca", така и кореспондентът на Sky Sports Гийем Балаге, са убедени, че уелсецът ще бъде продаден през лятото, но желанието на крилото е съвсем различно - той иска да завърши кариерата си на "Сантиаго Бернабеу".

Неговият агент - Джонатан Барнет, говори пред BBC за спекулациите около неговия клиент и е категоричен, че предстои разговор между него и Зизу за определянето на бъдещето на футболиста в Реал.

"Бейл иска да остане в Реал, защо да напуска? Той е щастлив в клуба и иска да играе тук до края на кариерата си. Ако не се получи, ще говорим с ръководството. Гарет ще разговаря с господин Зидан и ще преценим след края на сезона какво ще правим", коментира Барнет относно бъдещето на уелската суперзвезда.

Той коментира отношенията между двамата през последните години, като се очакваше Бейл да напусне през миналото лято преди Зидан да обяви изненадващото си решение да се оттегли от поста на треньор. Двамата не се разбираха добре, а това е основната причина за очакваното напускане на бившия ас на Тотнъм през предстоящия летен трансферен прозорец.

"Гарет искаше да играе по един начин, а Зидан - по съвсем различен. Това беше основната причина за тяхното неразбирателство, а с течение на времето ситуацията се влоши. Ако остави Гарет да играе както може, в поредица от мачове, а не както беше - да играе в един мач, а после - не, Бейл може да играе на нивото на Кристиано. Той все още е един изключителен талант", отсече Барнет.

Зинедин Зидан тепърва ще преценява от кои футболисти ще се лиши през лятото, но Реал Мадрид осъществи първи входящ трансфер за 50 милиона евро (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички