Зидан копира Валверде, вижте защо


Зидан копира Валверде, вижте защо
Снимка: Getty Images/Guliver

2285 0

Мениджърът на Реал Мадрид Зинедин Зидан също реши да подходи като колегата му от Барса Ернесто Валверде преди предстоящото „Ел Класико“. Подобно на Валверде, и наставникът на „Кралския клуб“ заяви, че за момента изобщо не иска да чува нищо по темата за предстоящото дерби, тъй като е изцяло фокусиран върху тазседмичния мач в Ла Лига. В утрешния ден Реал Мадрид има сериозно изпитание, след като гостува на Валенсия на „Местая“.

Това означава, че „Белия балет“ ще има ден по-малко да се подготви за „Ел Класико“, което е в сряда. „Не можем да направим нищо, аз не определям календара. Не можем да променим това. Би било трудно да не правя ротации. Предстоят ни три важни мача и в крайна сметка ще разчитам на всички. Не мисля, че ролята на Гарет Бейл в отбора е станала по-маловажна. Аз взимам решения. Имам 25-има футболисти и всички са важни. Гарет е важен, както всички останали” спореди Зинедин Зидан.

Двубоят между Валенсия и Реал Мадрид е утре вечер от 22 часа. В сряда пък „Кралския клуб“ гостува на „Камп Ноу“ за отложения двубой срещу Барселона, като имаше вероятност тази среща отново да не бъде играна.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички