Зидан: Всичко може да се случи през януари


Зидан: Всичко може да се случи през януари
Снимка: Guliver/GettyImages

1649 0

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан коментира евентуалните януарски попълнения в клуба по време на днешната пресконференция на „Кралския клуб“ преди утрешния мач срещу Еспаньол. Френският специалист сподели, че е щастлив от моментното състояние на отбора, но не изключва варианта да бъдат привлечени още нови играчи.

„Всичко може да се случи през зимата. Когато му дойде времето, ще видим. За момента разчитам на настоящите си играчи и съм много щастлив от тях.“ Сподели Зидан. 3-кратният победител в Шампионската лига като наставник коментира и скорошния скандал покрай Гарет Бейл след мачовете на националния отбор на Уелс и освиркванията по негов адрес на „Сантиаго Бернабеу“. „Ще ви кажа какво мисля – като треньор няма да наказвам нито Бейл, нито който и да е играч. Футболистите не са деца“ каза Зидан, леко избягвайки от същността на въпроса.

Накрая френският мениджър каза няколко думи и за контузените в тима. „Винаги е досадно, когато играчите ти се контузват и не съм щастлив, но това е положението. При Азар травмата е по-сериозна и докторите ще се опитат да го възстановят възможно най-скоро. Бейл и Марсело също са с травми и отпадат за утре“ каза Зидан.

Двубоят между Реал Мадрид и Еспаньол е утре в 14:00ч. „Белия балет“ ще търси задължителни 3 точки, за да продължи гонитбата си с Барселона преди предстоящото „Ел Класико“. А ето какво е мнението на Зидан по адрес на един от младите играчи в клуба.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички