Зидан: Горд съм да се върна в къщи, това е много специален ден


Зидан: Горд съм да се върна в къщи, това е много специален ден

1656 0

Днес ръководството на Реал Мадрид обяви, че Зинедин Зидан е новият треньор на тима. Френският специалист се завръща на поста, който сам напусна през май след спечелването на трета поредна Шампионска лига в края на миналия сезон.

Веднага след като бе назначен на поста, Зидан бе поканен на "Сантиаго Бернабеу", за да даде първата си пресконференция като треньор на тима.

"Много съм щастлив, да се завърна в къщи. Това е един много специален ден. Флорентино ми се обади преди няколко дни и нямаше как да му откажа в такъв момент. Тръгнах си оттук преди осем месеца, защото имах нужда от промяна. От таква промяна имаше нужда и клубът, тъй като спечели всичко. Това бе правилното решение тогава.  Не съм бил далеч от Реал през тези месеци.

Не съм щастлив от това, което се случва в момента, но е нормално да настъпи спад, след като си спечелил всичко. Имах и други предложения, но ги отказах. Много неща ще се променят за следващия сезон, но сега важното е да завършим настоящия. Остават ни 11 мача до края на сезона и е важно да ги изиграем на ниво. Кристиано Роналдо днес не е тема за коментар. Всички знаем, че той е един от най-добрите в света, но вече не е част от нашия клуб. Не всичко в първия ми престой бе идеално. Ще работя с щаба от първия ми сезон и разбирам двойната отговорност, която поемам", споделя новият треньор на Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички