Всезнайкото Калдерон обяви защо Реал се отказа от Моуриньо


Всезнайкото Калдерон обяви защо Реал се отказа от Моуриньо
Снимка: Getty Images/Guliver

2911 0

Бившият президент на Реал Мадрид Рамон Калдерон обяви, че най-опитните футболисти в тима не са допуснали това Жозе Моуриньо да се върне в "кралския клуб". В понеделник испанският гранхд уволни Сантяго Солари и назначи на поста бившия наставник Зинедин Зидан.

"Лидерите на Реал попречиха за връщането на Моуриньо. Когато той си тръгна от Реал, остави много проблеми. Ако се бе върнал, щеше да добави още един", обясни Калдерон.

"Мисля, че връщането на Моуриньо щеше да стане крачка назад за Реал, тъй като при него в клуба имаше твърде много проблеми и противоречия. Моуриньо е добър треньор, който е спечелил много трофеи, но не се харесваше на лидерите на Реал. Мисля, че това бе отчетено при взимането на решението. Относно връщането на Зидан, играчите го харесваха, освен това е любимец на феновете. Зидан игра за Реал, а след това с него като треньор спечели три пъти Шампионска лига", припомни бившият управник. А срещу какви условия Зидан се съгласи да се върне на "Бернабеу" - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички