Все пак се появи вариант за трансфер на Гарет Бейл


Все пак се появи вариант за трансфер на Гарет Бейл
Снимка: Getty Images/Gulliver

4843 0

Реал Мадрид продължава да търси начин как да се раздели с Гарет Бейл, въпреки че уелският национал към този момент отказа да напусне "Сантяго Бернабеу". Според Marca от Тотнъм са променили мнението си и са готови да си го върнат.

"Шпорите" са предложили на Реал Мадрид 60 млн. евро за Гарет Бейл Лондонският клуб обаче е готов да плаща само половината от заплатата на крилото, която в момента е 17 млн. евро. Именно това е най-големият проблем, който може да осуети сделката.

29-годишният уелсец бе футболист на "шпорите" от 2007 до 2013 г. и записа 146 мача, в които вкара 43 гола. В края на летния трансферен прозорец през 2013 г. Реал плати на Тотнъм за него 100 млн. евро, което бе рекорден трансфер в този момент. Миналият сезон Бейл взе участие в 29 мача от испанското първенство, в които се разписа осем пъти и асистира за три гола. Неговият контракт с Реал е до лятото на 2022 г. Испанският гранд се нуждае от средства, за да си позволи закупуването на Пол Погба от Манчестър Юнайтед. А кога е крайният срок това да се случи - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички