Връщането на Неймар ще коства на Барселона продажбата на три звезди


Връщането на Неймар ще коства на Барселона продажбата на три звезди
Снимка: Guliver/GettyImages

3938 0

Една от най-дълго и често дъвканите теми, свързани с трансфери, отново е на дневен ред. Става дума за завръщането на звездата на ПСЖ Неймар в Барселона, като този път темата подхвана колумнистът на "El Mundo Deportivo" Франсиск Агилар.

Според него бразилецът ще играе отново на "Камп ноу" в близко време, но за да си го върне, клубът трябва да се "разтовари" от заплатите на няколко играчи. Конкретно каталунците трябва да продадат Иван Ракитич, Филипе Коутиньо и Усман Дембеле.

НЕЙМАР СИ Е ПРОМЕНИЛ МНЕНИЕТО, ВЕЧЕ НЕ ИСКА ДА НАПУСКА ПСЖ

В същото време новината бе коментирана от президента на Барселона Хосеп Мария Бартомеу. "Неймар? Ние не говорим за играчи от други отбори. Уважаваме ПСЖ. Ние имаме страхотен отбор, страхотни играчи, всеки от които има значение за нас. И при нас е най-добрият играч в света - Меси", е заявил Бартомеу, цитиран от вестник "Спорт".

Трансферната стойност на Неймар е 180 милиона евро. 26-годишната звезда печели по около 30 милиона евро на година в Париж. Бразилецът смени Барселона с ПСЖ през лятото на 2017 година срещу 222 милиона евро. Колко пъти е опитал Неймар да се върне в Барселона - вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички