ВИДЕО: Първата спираща дъха комбинация между триото Суарес - Гризман - Меси


ВИДЕО: Първата спираща дъха комбинация между триото Суарес - Гризман - Меси
Снимка: Guliver/GettyImages

7006 0

След турболентното начало на взаимоотношенията поне на терена между Лионел Меси, Луис Суарес и Антоан Гризман, новата атакуваща тройка на Барселона записа най-силните си минути в Ла Лига веднага след паузата за мачове на националните отбори. 

Каталунците гостуваха на Ейбар в ранния мач в Испания, като за първи път през сезона и тримата футболисти в атаката на "блауграна" се разписаха в един мач. Но най-показателният момент за все по-добрата комуникация между триото суперзвезди. 

В 58' гостите подпечатаха успеха си, а комбинацията между тримата беше наистина впечатляваща. Суарес овладя топката в наказателното поле, но срещу себе си имаше двама защитници. Той чукна за Гризман, който с елегантно отиграване веднага изведе Лео Меси сам срещу вратаря и аржентинецът нямаше как да сбърка. Ето го изпълнението: 

И третият гол на Барселона беше изработен от триото, след като Гризман с далечен пас изведе Меси сам срещу вратаря, а звездата реши да не се лакоми за гол и предостави топката на Суарес, реализирал на празна врата. Видеото вижте под статията. Междувременно преди срещата Лео Меси коментира "нежеланието" си Гризман да бъде привлечен в Барселона (подробности четете тук)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички