ВИДЕО: Историята зад впечатляващата дузпа на Родриго и ролята на Тони Кроос


ВИДЕО: Историята зад впечатляващата дузпа на Родриго и ролята на Тони Кроос
Снимка: Getty Images/Gulliver

2004 0

Реал Мадрид спечели първия си трофей за 2020 година, след като победи след дузпи градския си съперник Атлетико за Суперкупата на Испания. За част от играчите това бе и първи трофей с "белия балет". Такъв е и случаят с Родриго, за който призът е още по-специален, тъй като се разписа при дузпите.

Бразилецът изпълни втората дузпа, като преди това точен бе Дани Карвахал. Родриго обаче разкри, че Тони Кроос е имал специална роля в това името му да попадне сред изпълнителите на 11-метровите удари. "Когато се определяха изпълнителите на дузпите, аз изчаках, тъй като има много по-опитни от мен. Тогава Кроос каза, че аз трябва да изпълня една. Той настояваше, казвайки "Родриго, Родриго", разказа младият играч.

"Тренирам подобни дузппи, тази дори отиде малко по-високо, отколкото обикновено. Това е един от най-добрите ми дни. Мечтаех за този момент - спечеля титла с Реал Мадрид", допълни още Родриго. А защо Феде Валверде обра аплодисментите след двубоя и дори бе избран за Играч на мача - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички