ВИДЕО: Хамес загуби всякаква надежда в Мадрид и вече дори не му пука


ВИДЕО: Хамес загуби всякаква надежда в Мадрид и вече дори не му пука
Снимка: Guliver/GettyImages

1929 0

Хамес Родригес беше последното име, за което Флорентино Перес реши да пръсне десетки милиони евро, за да го има в състава си. Архитекът на "лос галактикос" даде 80 милиона евро на Монако за колумбиеца, който се очакваше да е сред най-добрите футболисти на планетата в момента. За огромно съжаление и на играча, и на Реал, нещата не се получиха по оптимален начин.

След силен първи сезон с фланелката на Реал Мадрид Родригес остана в забвение след назначаването на Зинедин Зидан. Френският специалист даде не един или два шанса на колумбиеца, като той загатваше за огромния си потенциал, но в нито един момент не показа постоянство. Затова и от два месеца е закотвен на пейката на "белия балет".

Битката за място в Реал Мадрид по всички изглежда беше спечелена от Иско, който е любимец на Зидан и все по-често получава шансове. И се възползва оптимално от това. Испанският национал ще преподпише и своя договор, а това говори достатъчно за това кой от двамата печели битката.

По всичко изглежда и Хамес се е предал. Колумбийксият национал дори не стана да загрява по време на двубоя срещу Спортинг Лисабон и изглеждаше тотално незаинтригуван от случващото се на терена. При ситуацията с червения картон на Перейра той беше единственият футболист на Реал, който остана на пейката и не подкрепи отбора си, гледайки само какво се случва.

В началото на сезона Родригес имаше своите шансове, като почваше често титуляр заради липсата на основни футболисти в нападение и в халфовата линия. Ниската му работоспособност в защита и слабата тренировъча етика обаче ще му костват и мястото в Мадрид.

А какво можеше да бъде...

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички