В съблекалнята на Барселона иска обратно Неймар


В съблекалнята на Барселона иска обратно Неймар
Снимка: Getty Images/Guliver

3840 0

В последните няколко седмици стават все по-упорити слуховете за напускането на Неймар от Пари Сен Жермен, като дори се появи информация, че бразилецът е информира ръководството на парижани. Като големия фаворит за подписа му е бившия му клуб Барселона, който през 2017 година напусна заради френския шампион за рекордната сума от 222 млн. евро.

Ако има нещо сигурно в цялата тази сага, то е, че в съблекалнята на кталаунския тим ще приветстват повече от радушно завръщането на Неймар. От състава на Барселона са дали ясно да се разбере, че ще бъдат много доволни, ако бразилецът се завърне. Играчите дори предпочитат него пред това да се присъедини Антоан Гризман.

Футболистите на испанския шампион не се съсредоточават върху това как Неймар си тръгна преди две години, като са сигурни, че добрите отношения между тях ще продължат и крилото ще възвърне най-добрата си форма. Едно обаче е ясно, че няма как Барселона да се подисили и с Неймар, и с Гризман.

А как Лионел Меси лично се зае с операция "Неймар обратно в Барселона" - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички