В Мадрид: Мората договори личните си условия с Атлетико


В Мадрид: Мората договори личните си условия с Атлетико
Снимка: Guliver/GettyImages

1426 0

Нападателят на Челси Алваро Мората е все по-близо до трансфер в тима на Атлетико Мадрид, а според испанския футболен експерт Гилем Балаге стрелецът вече е договорил личните си условия с тима на "дюшекчиите".

Балаге посочва, че сделката е напът да се осъществи, тъй като Атлетико се очаква да се раздели с един от нападателите си, докато "сините" от Лондон планират да привлекат друг такъв - най-вероятно става въпрос за Гонзало Игуаин, за когото се появиха информации, че може да се появи в игра за Челси още срещу Арсенал.

Испанският експерт подчерта, че Мората първо се е насочил към друг испански гранд - Севиля, но след появилия се интерес от страна на Атлетико е предпочел да премине в столицата на Испания. Припомняме, че Алваро Мората е бивш нападател на Реал Мадрид, които са в сериозно съперничество със своите съграждани от тима на Атлетико. Това може да породи гневни реакции от страна на феновете на "Кралския" клуб.

Междувременно бившият мениджър на Реал Мадрид Жозе Моуриньо сподели кой е най-великият отбор, който е водил някога. Кой е той - разберете в този материал. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички