В Испания съсипаха Реал: Пропиляха 300 милиона за нищо


В Испания съсипаха Реал: Пропиляха 300 милиона за нищо
Снимка: Getty Images/Guliver

5375 0

Авторитетното мадридско издание "Marca" се изказа доста критично относно Реал Мадрид. Испанците определят парите, дадени от "кралския клуб" през лятото за нови придобивки, като "пропиляни" и обръщат внимание на всеки от новите поотделно.

"Клубът похарчи 300 милиона за нови покупки, но нито един от тях не заслужи дадените пари. Зинедин Зидан също предпочита да използва познати имена, вместо новите лица". Ето какво сподели вестникът за всекиго от тях.

Еден Азар (100 милиона евро) - "Белгиецът пристигна на "Сантяго Бернабеу, считан за нов "галактико". Той вкара веднъж до този момент (срещу Гранада), но клубът, треньорът и привържениците очакват много повече от него".

Лука Йович (60 милиона евро) - "До този момент е разочароващо попълнение. Йович изигра 8 мача, 3 от които - титуляр, но все още не е съумял да се разпише. Той има възрастта на своя страна, млад е - на 21, но някои вече се съмняват в качествата му".

Едер Милитао (50 милиона евро) - "Той също е на 21 и е попълнение за бъдещето. Единственият проблем е, че Серхио Рамос и Рафаел Варан имат непоклатимо партньорство в центъра на отбраната".

Ферлан Менди (48 милиона евро) - "Той притисна Марсело за титулярното му място, но пропусна доста време поради контузия. Играл е 3 пъти до този момент".

Родриго Гоеш (45 милиона евро) - "Този случай е различен от другите. Той е само на 18 и играе повече за втория отбор. Той се е появил два пъти за представителния отбор, като се отчете със страхотно попадение срещу Осасуна.

Реал Мадрид се намира в неблагоприятна позиция в Шампионска лига. Треньорът Зинедин Зидан обаче вече е бил в такава ситуация в същия турнир, вижте подробности - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички