В Испания обявиха кой е фаворитът на Меси за нов треньор на Барса


В Испания обявиха кой е фаворитът на Меси за нов треньор на Барса
Снимка: Getty Images/Guliver

5738 0

След последните 2 разочароващи мача, в Испания все по-усилено се говори за предстояща треньорска смяна в Барселона. Според El Chiringuito, фаворит за поста на Ернесто Валверде е наставникът на Ривър Плейт Марсело Гаярдо. Една от причините за популярността на неговата кандидатура е фактът, че той е желан в Барселона от голямата звезда на клуба Лионел Меси.

В предаването тези дни е имало гореща дискусия по темата "Барселона" и един от журналистите, участващи в нея, е заявил: "Кой е в състояние да мотивира този отбор? Валверде не изглежда да е този човек, Куман - още по-малко. Гаярдо е този, който е желан най-много. Този, който Меси харесва най-много", заявил той.

Една от причините да се смята така, е, че Меси гласува за своя сънародник като един от най-добрите трима треньори на годината в анкетата на ФИФА за наградите The Best". Гаярдо спечели наградата "Южноамерикански треньор на годината за 2018 година". За негово съжаление обаче аржентинецът е твърде непознато име в Барселона. Според редактора на вестник "Марка" Хуан Кастро, ако отидете на "Камп ноу" и попитате на кой отбор е треньор Гаярдо, 70% от хората там няма да знаят отговора. А дали Куман е вариант за каталунския гранд вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички