В Испания: Зидан прие да се върне в Реал, но постави голямо условие


В Испания: Зидан прие да се върне в Реал, но постави голямо условие
Снимка: Getty Images/Guliver

6877 0

Легендата на Реал Мадрид Зинедин Зидан се е съгласил да се завърне в клуба като треньор. Това обаче ще се случи след края на сезона, информира "El Chiringuito". Както е известно, "белите" тотално провалиха сезона си след напускането на французина и сега ръководството прави всичко възможно да си го върне.

Според източника на новината президентът на мадридчани Флорентино Перес се е обадил на Зидан след отпадането на Реал от Шампионска лига. Звездата е отказал да поеме тима в разгара на сезона, но е изразил готовност да работи на "Бернабеу" отново през лятото.

ОРАКУЛЪТ ЗИЗУ: ЗИДАН ПРЕДУПРЕДИ КАКВО ЩЕ СТАНЕ В РЕАЛ, НО НИКОЙ НЕ ГО ЧУ

Съобщава се, че Зидан е поставил условие на Перес, за да приеме предложението му. Той е поискал да получи гаранция от ръководството, че ще му позволят да осъществи сериозни промени в отбора.

Зинедин Зидан вече бе начело на Реал - в периода 2016-2018 година той спечели 9 трофея. В хода на текущия сезон испанският гранд вече направи треньораска смяна - уволни Хулен Лопетеги и назначи Сантяго Солари. За една седмица обаче отборът два пъти падна от Барселона и бе изхвърлен от Шампионска лига от Аякс. Така "белите" загубиха шансовете си да спечелят трофей през този сезон. А ето какво решиха в Реал относно Солари. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички