В Англия: Жозе Моуриньо се завръща на "Сантиаго Бернабеу"


В Англия: Жозе Моуриньо се завръща на "Сантиаго Бернабеу"
Снимка: Getty Images/Guliver

1930 0

Проблемите за Реал Мадрид през този сезон нямат край. След като тимът бе напуснат от треньора Зинедин Зидан и от суперзвездата Кристиано Роналдо, мнозина фенове споделиха, че това няма да се отрази на любимия им отбор. Това обаче е далеч от истината.

На "Сантиаго Бернабеу" се простиха с мечтите си за трофей и то в рамките само на две седмици, като тимът отпадна от Шампионска лига, бе отстранен от Барселона за Купата на Краля, като вече изостава и драстично от каталунците в Примера Дивисион. През лятото Хулен Лопетеги бе назначен за треньор, а за слаби резултати бе уволнен не след дълго. Мястото му зае Сантиаго Солари, който също е близко до това да бъде изхвърлен от треньорския пост в тима.

Британското издание "The Telegraph" пише днес, че почти на 100% новият треньор на "белия балет" ще бъде Жозе Моуриньо. Португалецът има опит в испанската столица, след като водеше тима между 2010 и 2013 година. На "Бернабеу" Моуриньо спечели веднъж титлата, веднъж Купата на Краля и веднъж Суперкупата на Испания.

КОЙ ЩЕ Е ТРЕНЬОРЪТ, КОЙТО ЩЕ ВАДИ РЕАЛ МАДРИД ОТ ПОСРЕДСТВЕНОСТТА?

"AS" пък пише, че ръководството на испанския гранд вече дори е започнало преговори със Специалния. Агентът на португалеца Жорже Мендеш е бил на среща с представители на Реал Мадрид, като се очаква голямата новина да бъде обявена при следваща грешка на Сантиаго Солари.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички