Ясен е и първият трансфер, за който ще настоява Зидан

Вчера легендата Зинедин Зидан се завърна начело на Реал Мадрид, а днес започват да излизат подробности за споразумението, което не бяха публично обявени. Заплатата на френския специалист ще бъде 16 милиона евро годишно, а договорът му е до 2022 година.

Ясен е и първият летен трансфер, върху който Зидан е поискал да работи клубът. Става дума за халфа на Челси Нголо Канте, пишат в Испания.

Зидан обявил шест условия, за да се завърне в Реал Мадрид

Преди да стигне до договорка с президента на Реал Мадрид Флорентино Перес относно приемането на работата като треньор, Зинедин Зидан е изложил ше...

Самият треньор при представянето си снощи призна, че ще направи промени в състава. "Промени ще има със сигурност: преди началото на новия сезон ще трябва да има промени, но сега не е време за това. Аз се върнах и с президента ще имаме време да обсъдим какво може да се направи. Днес основната тема са 11-те мача, които ни останаха и които трябва да проведем добре", заяви той.

Според слуховете треньорът ще има на разположение внушителна сума за трансфери през лятото. Вижте за какво става въпрос в този материал.

Още по темата

Please select answer!