Тибо Куртоа разкри прякора на Гарет Бейл в Реал Мадрид


Тибо Куртоа разкри прякора на Гарет Бейл в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Gulliver

3811 0

След като бе привлечен в Реал Мадрид през 2013 година и се превърна в най-скъпото "Галактико" на тима, очакванията към Гарет Бейл бяха огромни. Той трябваше да се превърне в новото голямо име за тима от "Сантиаго Бернабеу" и да помогне на Кристиано Роналдо за това двамата да създадат смъртоносно дуо.

Уелсецът многократно загатна, че платените над 100 милиона евро за него са си стрували, но често и разочарова с изявите си. Бейл никога не е усещал истинска подкрепа и от феновете, а преди дни Марсело разкри в интервю, че дори шест години след трансфера си, бившият играч на Тотнъм все още не разбира испански език.

Тибо Куртоа пък даде интервю за белгийското издание "HLN", в което разкрива любопитен прякор на съотборника си. Стражът каза хубави думи за почти целия състав, но когато чу името на Бейл отговори с: "О, голфърът".

ЛОШИ НОВИНИ В РЕАЛ: ГАРЕТ БЕЙЛ ОТНАСЯ НАКАЗАНИЕ ОТ 12 МАЧА

"Много е трудно да опишеш Гарет с една дума. Мога да кажа, че има огромен талант, но е тъжно, че този талант често е блокиран от пълното си "изгряване", допълни още Куртоа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички