Директор в ПСЖ: Отхвърлихме първата оферта за Неймар, всичко зависи от Барселона


Директор в ПСЖ: Отхвърлихме първата оферта за Неймар, всичко зависи от Барселона
Снимка: Guliver/GettyImages

8861 0

ПСЖ и Барселона продължават да водят преговори за Неймар, но въпреки всички разговори, двата клуба не са никак близо до споразумение. Изглежда, че не може да стигнат до компромис, който да удовлетворява всички страни.

Спортният директор на Пари Сен Жермен Леонардо потвърди, че първото официално предложение на Барселона за Неймар е било направено тази седмица и е било отхвърлено от ръководството на парижани. "Нашата позиция винаги е била ясна и открита. Първата официална оферта на Барселона бе направена на 27 август, всичко пет дни преди затварянето на трансферния пазар". 

"Готови сме да обсъждаме и други играчи в сделката, но не бе постигнато никакво споразумение. Ще има ли още преговори? Всичко зависи само от Барселона, ние очакваме от тях ново предложение за Неймар. Не сме поставяли никакви крайни срокове. 2 септември е денят, в който се закрива трансферния прозорец и това е единствения краен срок", заяви Леонардо, цитиран от El Mundo Deportivo.

По-рано пък се появи информация, че Неймар категорично е заявил пред парижани в кой отбор иска да играе. Ето какво е неговото желание.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички