Суарес: Искам да се пенсионирам в Барселона, но ще е трудно


Суарес: Искам да се пенсионирам в Барселона, но ще е трудно
Снимка: Getty Images/Guliver

1723 0

Нападателят на Барселона Луис Суарес призна, че би искал да завърши кариерата си в настоящия си клуб. Уругвайският национал премина на "Камп ноу" през лятото на 2014 година от Ливърпул. През настоящия сезон Суарес записа 15 гола в 19 мача в испанското първенство.

"Бих бил щастлив да завърша кариерата си тук. Малко хора вярват, че това е възможно, но аз мисля, че това е желанието на всеки играч. Да завършиш кариерата си в най-добрия клуб в света ще бъде най-великото нещо. Но ще бъде трудно, защото малцина са го постигнали", заяви звездата, цитиран от вестник "Спорт".

СУАРЕС ПРИЗНА: НЯМА ДА ЗАВЪРША КАРИЕРАТА СИ В БАРСЕЛОНА

Към момента уругваецът е вкарал 167 гола за каталунците и е на пето място във вечната голмайсторска листа на клуба. Пред него са само Хосеп Самитиер (184), Ладислав Кубала (194), Сесар Родригес (232) и Лионел Меси (574). Неотдавна Суарес задмина постижение на Лео Меси в Ел Класико. Вижте какво е то в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички